online marketing főoldal Online marketing kezelőpult Online marketing súgó Online marketing tagok Online marketing keresésOnline Marketing
Online marketing fórum
Go Back   Internet marketing - Internet marketing fórum > Online Vállalkozás > Marketingoázis piactér > Internetes munkák


Fordítás, szövegírás, programozás, és webes munkák lelőhelye -

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
(#1)
Old
Zso's Avatar
Zso Zso is offline
Adminisztrátor
Zso dicsoséges fénysugárZso dicsoséges fénysugárZso dicsoséges fénysugárZso dicsoséges fénysugárZso dicsoséges fénysugárZso dicsoséges fénysugár
 
Default Fordítás, szövegírás, programozás, és webes munkák lelőhelye - 2008-04-17, 12:18

Ha szükséged van egy kis pénzmagra gyorsan, mellékállást, vagy otthonról végezhető internetes munkát keresel, akkor a következő oldalakat tudom ajánlani:

guru.com
elance.com
getacoder.com
rentacoder.com

Ezek az oldalak a legnagyobb forgalmú munkaerő közvetítő médiumok az interneten. Van még több is, de ezek a legmegbízhatóbbak.
Kétféleképpen tudsz munkához jutni: feladsz egy hirdetést, amiben meghatározod, hogy milyen munkát keresel, vagy átböngészed az állást kínálók hirdetéseit és jelentkezel arra, amelyik megtetszik. Ha jól tudom mindegyik oldalon ingyenes a regisztráció.

Milyen munkákat találsz itt:

Szövegírás, fordítás, cikkírás, web design, programozás, blog ill. fórum postolás, stb stb. Tulajdonképpen mindenféle munkát megtalálhatsz, amit interneten lehet végezni. Érdemes körülnézni, mert nagyon nagy a kínálat.

Mi szükséges a munkavégzéshez:

Egy számítógép internet eléréssel, angol nyelvtudás (bizonyos feladatokhoz alapfok is elég), egy bankfiók. Természetesen egy adott munkánál lehetnek még egyéb elvárások is, ezek mindig fel vannak tüntetve a hirdetésben.

A legnagyobb kereslet a szövegírás, cikkírásra van. Általában 300-500 szavas kis cikkeket keresnek, aminek az ára 3-5$-tól indul (100 szó 1$). Ha jó az angol helyesírásod és jól tudsz fogalmazni, akkor ennél sokkal többet is el lehet kérni.

A rendszer fordítva is működik, tehát ha valamilyen munkát el akarsz végeztetni mással (outsourcing), akkor ezeken az oldalakon bőséges munkaerőt fogsz találni. Ez persze főleg csak angol nyelvű munkákra vonatkozik, ha magyar munkáról van szó, azt tedd fel a fórumba a marketingoázis piactérre.

Ha valamit kihagytam volna, vagy nem világos, szóljatok.Fogyókúra és edzés titkok
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in Technorati
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 23:07.

Speedminton: tollaslabdázz bárhol-bármikor
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.