View Single Post
(#1)
Old
MacTom's Avatar
MacTom MacTom is offline
Tag
MacTom elindult a közkedveltség útján
 
Send a message via Skype™ to MacTom
Default Honnan keríts magadnak jó video template-eket és intrókat?? - 2009-01-11, 19:48

Nem mindenki ért a video vágáshoz, szerkesztéshez, utó munkákhoz, és főként az effekteken alapuló intro-k készítéséhez. Ha van is megfelelő szoftvered, tanfolyam nélkül hónapokig, évekig tart mire autodidakta módon rájössz, hogy mit kell csinálni a szoftverrel. (Ok, ez alól a macesek kivételek, mert a géppel szériában járó iMovie tényleg egyszerű és nagyon hatásos intrókat lehet készíteni a segítségével)

Video template-et vásárolni koránt sem akkora szégyen, mint honlap template-et használni. Magyarországon nagyon kicsi az esélye, hogy ugyanaz a video template visszaköszön egy másik oldalról.

A motionloops kifejezetten jó anyagokat kínál, megfizethető áron. Különösen alkalmasak rövid reklám-slide-okhoz, vagy hosszabb filmek bevezető introjának.
Animated Graphics - Animated Backgrounds - Video Backgrounds - Motion Backgrounds

A RevoStok már komolyabb anyagokat kínál(drágábban)
Itt találsz már kész slide alapokat, amelyekben csak a szöveget kell átírnod a megfelelő, saját szövegre, és kész a video intród, zenével, látvánnyal, magyar szöveggel.
RevoStock: Affordable Stock Video Footage, After Effects Projects, Music and Sound Effects
Itt különösen érdemes megnézni a Footage(rövid film(ecske) és az AE projects kategóriákat. Az AE anyagok csak After Effets (Adobe) szoftverrel kezelhetők, mégis ajánlom őket. Sokkal olcsóbb azt mondani az AE szagembernek, hogy itt egy kész AE project, írd át benne lécci 5000-ért a szövegeket nekem, mint készíttetni egy hasonlót 100-ért.

Reply With Quote