View Single Post
(#75)
Old
MacTom's Avatar
MacTom MacTom is offline
Tag
MacTom elindult a közkedveltség útján
 
Send a message via Skype™ to MacTom
Default 2008-12-30, 18:54

WG eredetileg villamos mérnők. Jó időben fedezte fel, hogy különböző amerikai tréningrendszereket le lehet fordítani és jól lehet alkalmazni nálunk is. Mainapság is rendszeresen importál technikákat, alkalmazásokat, módszereket. Ami nem baj, sőt.
Viszont nagyon kell vigyázni azokkal, akik csak eszet osztanak, és eszközt nem adnak a kezedbe. Csak lex. tudással felvértezve nehéz durrantani. Vagy lehetetlen. ismerek olyan jóembert, aki már közel 2M Ft-ot elköltött tréningekre. El is olvasta mindet, meghallgatta a hanganyagokat, és öröm vele beszélgetni a webmarketingről, mert komoly alaptudása van. Viszont elakad azon, hogy hogyan lehet a gépén egy 800kb-os jpg-ből internet képes 60-70 k-s kis képet csinálni, vagy azon, hogy hogyan tud beilleszteni egy YouTube video-t az oldalába. Vagy azon, hogy mitől is ergonomikus egy weboldal.
Az nem tanácsadó, aki eladja a dobozos eszet, aztán viszlát. Vagy már rettentöengazdagésugyismindegy kategóriába tartozik. Nehéz eldönteni ki az, vagy mely módszer az, amely valóban megtanít arra, hogy online vállalkozz és pénzt keress.
Reply With Quote